Gebruikersadoptie

We helpen jouw medewerkers op weg in de digitale wereld

Willemijn en HYuibert

De sleutel tot succes

Succesvolle implementaties, wie wil dat nu niet?! Iedereen weet het wel: gebruikersadoptie is de sleutel tot succes. Juist dát blijkt toch een uitdaging, zeker als het gaat om IT. En laat daar nu net de ene na de andere vernieuwing of wijziging worden uitgebracht, want softwareontwikkelaars zitten niet stil. Wij kunnen jou, je organisatie en je medewerkers daarbij helpen!

"Geen moeilijke zaken of ingewikkelde oplossingen, maar adequaat en makkelijk toepasbaar"

Jouw medewerkers altijd up-to-date?

Begeleiding, training en support om je medewerkers op weg te helpen
in de nieuwe digitale werkomgeving

Waar kunnen we jou mee helpen?

‘I am in for progress, but it’s the change that I don’t like’

Digi-coaching

De digitale werkomgeving blijft zich ontwikkelen en niet alle medewerkers hebben genoeg digitale kennis en vaardigheden om hiermee om te gaan. Met onze digi-coaching nemen we jouw medewerkers aan de hand mee met als doel: overdragen wat de essentie van nieuwe digitale technieken of ontwikkelingen is en te leren hoe deze werken en ingezet kunnen worden.

Webinar als een pro

Webinars zijn nog steeds enorm populair, maar dat vraagt wel wat vaardigheden. Wij kennen deze en leren je deze graag aan. Dus wil jij ook op professionele wijze webinars organiseren? Dan kunnen wij je helpen door middel van trainingen. Tijdens de training leren we je alles over de organisatie van een webinar en om te kunnen fungeren als producer van een Microsoft Teams webinar. 

Hosten van een webinar

Onder de indruk van de 'Webinar als een pro' training? Dan kun je deze training deze training als vervolg krijgen. Onze aanpak is erop gericht om je zoveel mogelijk te ontzorgen als het gaat om de technische en praktische zaken rondom het webinar, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud en het overbrengen van de boodschap. Wij fungeren als de regiekamer en de afhandeling van vragen en antwoorden gefaciliteerd worden.

Maurits en Peter

"Fijn dat er tijd voor je wordt genomen om je vraag gedegen te beantwoorden en te laten zien hoe het werkt. Heel open, transparant en toegankelijk. Ik heb nu veel meer vertrouwen wanneer ik bezig ben in het systeem."

Bekijk onze cases →