change management

Het succes van digitale transformatie!

Vergaderen

Tijd v0or verandering

Nog steeds blijkt dat 2 van de 3 IT-projecten op de werkvloer geheel of deels mislukken en dat heeft alles te maken met dat veranderen lastig is. Ingesleten patronen doorbreken, andere vaardigheden opdoen, de nieuwe manier van werken omarmen, het is een grote uitdaging. Herkenbaar?

Elk project vraagt om serieuze aandacht voor 'the people side of change'. Met de juiste aanpak kunnen onze IT-experts helpen om de brug te slaan tussen de technische oplossing en het zo optimaal mogelijk gebruik maken ervan. Zo komt je waardevolle investering pas echt to z'n recht.

"I am in for progress, but it's the change that I don't like"

Meer succes voor jouw organisatie?

Laat onze Change experts jou en je organisatie op weg helpen met
de veranderingen in de digitale wereld

De sleutel tot succes

De juiste aanpak voor een perfect geconfigureerde werkomgeving

De beste gebruikerservaring voor je organisatie en medewerkers

Niet iedere medewerker is hetzelfde en gaat daardoor anders om met verandering. Onze aanpak drijft op het principe van 'awareness & adoption'. Ofwel eerst bewust maken van nut en noodzaak en daarna meenemen in de verandering die plaats vindt. In elk traject kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen om dit aandacht te geven. Zo maak je de organisatie enthousiast en krijg je ze makkelijker mee.

 

Een aanpak met heldere stappen voor houvast tijdens het proces

IT-ontwikkelingen hebben grote invloed op de wijze waarop medewerkers hun werk doen en ervaren. Om succesvol veranderingen door te voeren kijken we naar de gewenste situatie in de toekomst. We benoemen helder waarom deze verandering belangrijk en noodzakelijk voor een ieder is. Vanuit de roadmap werken we een duidelijk stappenplan uit om aan te geven wat de verwachting is en op welke wijze we daar komen. Het doel daarvan is mogelijke weerstand en ontevredenheid te voorkomen.

Trajecten op maat om jouw organisatie op weg te helpen

We begrijpen dat verandering lastig kan zijn, maar met onze ervaring op het gebied van Change Management en heldere aanpak op basis van best practices sta je er niet alleen voor. Maatwerk toegespitst op jouw organisatie, niet elke afdeling of medewerker is immer hetzelfde en kent z'n eigen mores, manier en tempo. Onze specialisten zijn (Prosci) gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met Change Management en de omvangrijke toolkit die Microsoft meelevert.

Huibert en IRis

"Fijn dat er tijd voor je wordt genomen om je vraag gedegen te beantwoorden en te laten zien hoe het werkt. Heel open, transparant en toegankelijk. Ik heb nu veel meer vertrouwen wanneer ik bezig ben in het systeem."

Bekijk onze cases →

VILT_Change_Practitioner_Certification_V2