evenement

Events

Bekijk het overzicht van evenementen.

24 oktober 2020

CollabDays 2020

Locatie: online


Geen SharePoint Saturday dit jaar maar in de plaats daarvoor de CollabDays en wel op zaterdag 24 oktober. Helaas geen event waarop wij elkaar fysiek ontmoeten, maar alles online. Hét event om met elkaar kennis te delen; er komen gave ontwikkelingen aan bod en dat mag je niet missen.

>> Meer informatie

Collabdays 2020

16 april, 2019

Projectmanagement Parade 

Locatie: 's-Hertogenbosch, het Congrescentrum 1931

Sessie I4-YOU: : 14:00 uur in de expositie

Hét evenement voor de projectmanagement community van Nederland staat weer voor de deur. Op dinsdag 16 april 2019 zal een breed spectrum aan actuele ontwikkelingen, uitdagingen en best practices op het gebied van projectmanagement de revue passeren.

Projectmanagement Parade

3-4 april, 2019

Valo Summit 2019

Locatie: Amsterdam

Sessie I4-YOU: Business Track samen met Blue Meteorite

In april vindt de aftrap plaats van de Valo Summits van 2019: in april Europa, in mei APAC en in juni Noord-Amerika. Voor de 3 e maal strijkt de Summit nu in Europa neer en deze keer is Amsterdam het episch centrum van Valolove. 

Valo Summit 2019

21 maart, 2019

Intranet & Digital Workplace

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Supernova

Sessie I4-YOU: 14:55 uur in de zaal 'Mission 1'

I4-YOU is als sponsor aanwezig tijdens het Congres Intranet & Digital Workplace. Tijdens de 4e breakoutronde debatteert JP Wirta, namens I4-YOU, samen met Esmée Burger – Social Business Adviseur bij Embrace SBS – en Elvike Reitsma – Social Enterprise Consultant bij Winkwaves – over gebruikersadoptie en hoe dit succesvol te laten zijn.

Intranet & Digital Workplace Panel discussie

21 maart, 2019

Intranet & Digital Workplace

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Supernova

Sessie I4-YOU: 11:30 uur in de zaal 'Quest'

I4-YOU is als sponsor aanwezig tijdens het Congres Intranet & Digital Workplace. Tijdens de 1e breakoutronde presenteert Huibert de Hek samen met Jacquelien Deuring – Projectmanager bij BAM – het op Valo gebaseerde social intranet dat door de gehele BAM-organisatie in gebruik wordt genomen.

>> Meer informatie

Intranet & Digital Workplace