Happit

Gebruikershandleidingen frustreren werknemers. Happit heeft daar een oplossing voor. Een digitale laag bovenop jouw applicatie, zodat jouw werknemers kunnen leren in hun eigen context. Een eenvoudige oplossing voor het trainen van werknemers. 

Plan een demo
Happit video
Video
How Happit works within your SharePoint
3 min
"In het eerste gesprek met I4-YOU zagen we de mentaliteit die wij prettig vinden: handen uit de mouwen en aanpakken"
Wim Notenboom Hoek en Blok
Wim Notenboom
Partner bij Hoek en Blok
hoekenblok_logo

De A, B, C van Happit

Het succes van nieuwe software valt en staat met de mate waarin die software vervolgens wordt gebruikt. Een veelgebruikte term hiervoor is gebruikersadoptie. Happit helpt gebruikers software begrijpen en gebruiken.

Happit als 'laag'

Happit is een laag bovenup uw applicatie waarmee medewerkens in hun eigen context kunnen leren.

Inzicht, inzicht en inzicht

Beheerders kunnen binnen enkele seconden eenvoudig gebruikershandleidingen maken, inhoud naar iedereen in de organisatie distribueren en rapporten over het gebruik inzien.

Happit OFF en Happit ON

Met Happit is hulp nooit verder dan 1 klik van de gebruiker verwijderd. Letterlijk, want je kunt de Happit-functionaliteit met 1 muisklik aan- of uitzetten.

Waarom Happit?

Gebruiksvriendelijk

Happit is een gebruiksvriendelijke, on-the-job leermethode om alle medewerkers te ondersteunen bij hun digitale adoptiereis

Delen via Happspots

Content managers en development teams kunnen eenvoudig gepersonaliseerde content dele via Happspots

Verlaag support kosten

Lagere support kosten. Dankzij Happit is er minder frustratie en worden de prestaties van medewerkers verhoogt.

Verhoog Return on Investment

Zorg voor een snellere en efficiëntere inzet van nieuwe digitale processen en creëer hogere ROI op digitale investeringen

happit i4you
Plan een demo

Meer over Happit

Frustratie is dodelijk voor motivatie

Je kunt nog zo’n fraaie softwareapplicatie in huis gehaald hebben, als mensen er niet mee willen -of kunnen- werken dan heb je geen softwareoplossing aangeschaft, maar een gebruikersprobleem. Gebruikersfrustratie komt meestal niet voort uit onwil maar uit onwetendheid of onbekendheid. In tegenstelling tot wat veel ontwikkelaars ons willen doen geloven is software vaak gewoon lastig in gebruik. Vaak zijn de mogelijkheden zo uitgebreid, dat een gebruiker simpelweg niet weet waar, of hoe te beginnen.

Op cursus dan maar weer?

Natuurlijk, het is altijd goed om gebruikers via een cursus vertrouwd te maken met hun nieuwe software-oplossing. Maar wat is de praktijk? Het grootste deel van de tijdens de cursus opgedane kennis is binnen de kortste keren weer naar de achtergrond verdwenen. Of net even niet voorhanden op het moment dat je er behoefte aan hebt.

Nog te vaak geldt dat gebruikers het na oplevering van de applicatie verder zelf mogen uitzoeken. Als je bedenkt dat vragen door collega’s dan vaak ook nog eens worden beantwoord met: “Dat is toch logisch” of “Dat is toch simpel”, dan is het niet zo vreemd dat gebruikers gefrustreerd raken.

Wat doet Happit?

Happit legt een extra instructie- en hulplaag over je softwareomgeving. Geen dikke handleiding waarin je alsnog de weg kwijt raakt. Geen uitgebreide zoekfunctie waarin je eerst via ingewikkelde filtersets moet bepalen wat je eigenlijk wilt zoeken. Maar direct informatie op de plek waar je die nodig hebt.

Context-gerelateerde tekst, plaatjes, audio, filmpjes, alles wat je verder kan helpen. Een soort microhandleiding on the spot. Hiermee biedt Happit je je eigen leeromgeving binnen je werkomgeving. Direct binnen handbereik, letterlijk 1 klik verwijderd van het moment dat je dit nodig hebt.

Veelgestelde vragen over Happit

Download gratis eBook

Happit Easy Learning Software

Happit ebook front