fujitsu background

I4-YOU als samenwerkingspartner: "betrouwbaar en specialistisch"

logo fujitsu

Interview met Michel van Zandvoort van Fujitsu

Een grote klant van Fujitsu worstelde met een niet meer bij de organisatie passend intranet. Dat moest beter! Vanwege de specialistische kennis van SharePoint die nodig was bij dit project, zocht Fujitsu de samenwerking met I4-YOU. Door de goede samenwerking tussen alle partijen verliep de uitbreiding van functionaliteit en de migratie van de enorme hoeveelheid data van het oude, naar het nieuwe intranet soepel. Mede door aanvullende instructies en toegesneden opleidingen is het nieuwe intranet al snel goed geïntegreerd in de 1400 medewerkers tellende organisatie. Inmiddels is een nieuwe project gestart richting Microsoft 365 Online.

fujitsu

Onze samenwerkingspartner: Japanse reus met kennis van zaken

Fujitsu is een grote, wereldwijde ICT leverancier van Japanse oorsprong. Naast producten (hardware), levert dit bedrijf ook ICT diensten in alle sectoren. Michel van Zandvoort werkt al 12 jaar bij de Nederlands tak van Fujitsu, op het kantoor in Maarssen. Hij werkt hier als projectmanager en business consultant en blikt vanuit die rol terug op de samenwerking.

Werken volgens scrum: zichtbare voortgang en tussentijds bijsturen

“Tijdens het project hebben we gewerkt volgens de scrum methode: een cyclische manier van werken, waarbij je in sprints van ieder 4 weken aan bepaalde doelen werkt. Hierdoor is de voortgang goed zichtbaar voor iedereen, kun je waar nodig tussentijds bijsturen en ben je altijd bezig met wat prioriteit heeft. Door deze efficiënte en transparante manier van werken bleef onze klant nauw betrokken bij het proces. Die betrokkenheid heeft zeker een positieve invloed gehad op de samenwerking en op het eindresultaat.”

Een dedicated team met specialisten

“Betrouwbaarheid is belangrijk voor onze klant. Of het over de planning gaat, over het budget, of over de inhoud van het project: afspraak = afspraak. Ik kan de mensen van I4-YOU hierin volledig vertrouwen; het is een dedicated team aan specialisten. Dat geeft rust. Dit merkten we zowel tijdens het eerste project de migratie naar een nieuwe versie van SharePoint - als nu tijdens het tweede project: de overstap naar Microsoft 365 Online."

Toegewijd
Betrouwbaar heid
Scrum aanpak
fujitsu background
“I4-YOU als samenwerkingspartner: "betrouwbaar en specialistisch"”
michel van zandvoort

Michel van Zandvoort
Managing Consultant bij Fujitsu