fujitsu background
logo fujitsu

 

Samenwerking

Van Fujitsu & I4-YOU

fujitsu

Over Fujitsu

Fujitsu is een grote, wereldwijde ICT leverancier van Japanse oorsprong. Naast producten (hardware), levert dit bedrijf ook ICT diensten in alle sectoren. Michel van Zandvoort werkt al 12 jaar bij de Nederlands tak van Fujitsu, op het kantoor in Maarssen. Hij werkt hier als projectmanager en business consultant en blikt vanuit die rol terug op de samenwerking.

De uitdaging

Een grote klant van Fujitsu worstelde met een niet meer bij de organisatie passend intranet. Dat moest beter! Vanwege de specialistische kennis van SharePoint die nodig was bij dit project, zocht Fujitsu de samenwerking met I4-YOU. 

De vraag

Door de goede samenwerking tussen alle partijen verliep de uitbreiding van functionaliteit en de migratie van de enorme hoeveelheid data van het oude, naar het nieuwe intranet soepel. Mede door aanvullende instructies en toegesneden opleidingen is het nieuwe intranet al snel goed geïntegreerd in de 1400 medewerkers tellende organisatie. Inmiddels is een nieuwe project gestart richting Microsoft 365 Online.

fujitsu background
"De samenwerking met I4-YOU heeft zeker potentie voor de toekomst, daar kijk ik enorm naar uit"

Michel aan het woord

“Tijdens het project hebben we gewerkt volgens de scrum methode: een cyclische manier van werken, waarbij je in sprints van ieder 4 weken aan bepaalde doelen werkt. Hierdoor is de voortgang goed zichtbaar voor iedereen, kun je waar nodig tussentijds bijsturen en ben je altijd bezig met wat prioriteit heeft. Door deze efficiënte en transparante manier van werken bleef onze klant nauw betrokken bij het proces."


"Betrouwbaarheid is belangrijk voor onze klant."

"Of het over de planning gaat, over het budget, of over de inhoud van het project: afspraak = afspraak."

"Ik kan de mensen van I4-YOU hierin volledig vertrouwen; het is een dedicated team aan specialisten. Dat geeft rust."

"De betrokkenheid heeft zeker een positieve invloed gehad op de samenwerking en op het eindresultaat.”

Een dedicated team met specialisten

En dit is wat het opgeleverd heeft:

Toegewijd
Betrouwbaar
Scrum aanpak

Zin in een leuke samenwerking?

Wij staan altijd open voor samenwerkingen en kennis te delen.

Neem contact op