Ontwerp zonder titel (43)

Power platform
Hoe kan het je helpen?

Je wilt dat processen in je organisatie efficiënter verlopen. Het liefst blijf je daarbij gebruikmaken van je eigen apps en andere favoriete software. Dat kan door het automatiseren van routinematige taken. Op die manier bespaar je tijd en geld, werk je rustiger en gaat de kwaliteit van je business omhoog.

Power Automate is de perfecte applicatie om dit te bewerkstelligen binnen je eigen Microsoft 365 omgeving. Onze experts helpen je hier graag bij. 

Optimaliseer bedrijfsprocessen met een business app

Overal waar je binnen je organisatie te maken hebt met terugkerende (aan)vragen via verschillende kanalen en met losse documenten, een Power App kan een enorme efficiëntieslag maken door bijvoorbeeld losse aanvragen om in digitale formulieren met door jou vooraf gekozen invulmogelijkheden. 

De voordelen van Power Automate

Naast het winnen van tijd, doordat je het werk niet langer handmatig hoeft te doen, heeft het automatiseren van processen meer voordelen: doordat software precies doet wat je invoert, elimineer je menselijke fouten binnen het proces.

Apps voor verschillende besturingssystemen en devices

Het is belangrijk dat iedereen in de organisatie met de nieuwe app kan werken, ongeacht device. Daarom kun je Power Apps ontwikkelen die werken op ieder device, of dat nu een laptop, smartphone, of tablet is. Ook kun je applicaties bouwen voor de verschillende besturingssystemen, waaronder iOS en Android.

Optimaliseer bedrijfsprocessen met een business app

Eenvoudig je eigen apps en services met elkaar laten samenwerken, dat is
wat wij voor jou kunnen realiseren. 

Neem contact op
Ontwerp zonder titel (41)

Power apps

Bij I4-YOU gebruiken we Power Apps van Microsoft voor het ontwikkelen van jouw business app, maar je kunt het ontwikkelen ook zelf doen. Je hoeft geen traditionele code te schrijven voor het maken van een eenvoudige Power App. Hierdoor gaat het ontwikkelproces snel en blijven de kosten laag.

Nog een voordeel is dat je met een zelf ontwikkelde business app optimaal gebruikmaakt van de expertise binnen jouw organisatie. 

Lees 5 tips voor je eerste Power App

Lees de blog hier →

Een tweetalige PowerApp kan dat?

Lees de blog hier →

Meer weten?

Wij denken graag met je mee en komen samen tot de beste oplossing voor jou!

Neem contact op