Elianne Burgers

Elianne Burgers

Microsoft 365 Consultant

Elianne werkt het liefst op het snijvlak van business en IT. Haar studie achtergrond met de master Business Process Management & IT draagt bij aan het uitvoeren van de werkzaamheden voor de klanten van I4-YOU. "De ontwikkelingen binnen de IT gaan razendsnel en dat maakt dat ik nooit uitgeleerd ben. Dat maakt mijn werk erg dynamisch".

Vanuit haar rol zorgt Elianne er voor dat mensen en IT zo worden ingezet, dat de informatievoorziening en bedrijfsprocessen beter op elkaar zijn afgestemd en passen bij de organisatiestrategie. "Uiteraard ben ik pas tevreden als de eindgebruiker tevreden is." In veel trajecten fungeert Elianne als degene die er voor zorgt dat de functionele en technische inrichting past bij hetgeen de klant nodig heeft.

Uiteraard ben ik pas tevreden als de eindgebruiker tevreden is.

Verantwoordelijkheden en Expertises

Klantspecifieke projecten
90%
Gebruikersadoptie
90%
Microsoft 365
90%
SharePoint
90%
Scrum Master
90%

 

Buiten I4-YOU

  • Te veel om op te noemen ;)

In gesprek met ...

Bruggenbouwer

Elianne heeft altijd gewerkt op het snijvlak van ICT en bedrijfskunde. Dat is ook precies wat haar interesse heeft. Bij I4-YOU slaat ze als consultant de brug tussen de behoeften van de klant enerzijds en de techniek anderzijds. Met andere woorden: wat heeft de klant nodig en hoe vertaal je dit tot de best mogelijke oplossing?


Wat wij doen, doen wij goed

Elianne: “Ik ben altijd op zoek hoe wij een klant écht verder helpen. Niet alleen nu, maar ook op de lange termijn. Soms betekent dit dat wij ‘nee’ zeggen tegen een klant en doorverwijzen naar een andere partij. I4-YOU is immers niet een generalist, maar een specialist. Wij doen niet alles, maar wat wij doen, doen wij goed. Uiteindelijk zorgt die houding ervoor dat wij prettige, duurzame relaties hebben met onze klanten.”

Uit alles wat wij doen, moet blijken dat wij het goed doen.

Fijn team

Als Elianne niet bij een klant op locatie is, werkt ze het liefst gewoon op kantoor. “Uiteraard hebben wij bij I4-YOU de mogelijkheid om thuis te werken, maar over het algemeen kies ik ervoor om naar kantoor te komen. Wel zo gezellig, samen werken met collega’s, want wij hebben een fijn team. Zo ondersteunen wij elkaar met technische vraagstukken, brainstormen wij over de aanpak van projecten en daarnaast hebben wij het onderling ook gewoon goed met elkaar.”