Nieuwsbrief fotos-1

Iris van Sligtenhorst

Marketing Specialist

I4-YOU groeit en om daarin verder te faciliteren is per november 2020 Iris van Sligtenhorst in dienst gekomen. Na een aantal jaar ervaring als (online) marketeer was Iris toe aan een andere uitdaging. Met haar kennis en ervaring, ook als zelfstandig ondernemer, wordt ze binnen I4-YOU verantwoordelijk voor het geheel van marketingactiviteiten. Vanuit haar creativiteit en passie voor marketing is Iris de uitdaging aangegaan om I4-YOU beter onder de aandacht te brengen. 

Ontwikkelingen op marketinggebied staan nooit stil en dat betekent continu bijleren. Op dit moment volgt Iris de HBO studie Advanced Marketing. Marketing gaat tegenwoordig vooral door slim gebruik te maken van de verschillende marketingkanalen. Voor I4-YOU gaat het vooral om LinkedIn en Instagram en daar weet Iris héél veel van. 

Naast haar werk voor I4-YOU onderneemt ze zelf en ontwerpt websites. In de vrije tijd die dan nog over blijft is Iris bezig met muziek. Ze is zangeres, speelt gitaar en af te en toe beklimt ze het podium om achter de microfoon te kruipen. 

Always say yess to new adventures

Verantwoordelijkheden en Expertises

Strategische content
90%
Visueel design
90%
SEO & copywriting
90%
E-mailmarketing
90%

 

Buiten I4-YOU

  • Gek op koken, lekker eten en cocktails
  • Ook buiten werktijd marketing ninja & webdesigner
  • Zingen, gitaar spelen en los gaan in de studio