Martin Lingstuyl

Martin Lingstuyl

Microsoft 365 Architect

Martin is sinds 2014 werkzaam bij I4-YOU. Daarvoor was hij parttime stafwerker jongerenwerk in een kerk. Gaan werken bij I4-YOU betekende een flinke job-switch die gemakkelijker gemaakt werd doordat hij ook al als web developer actief met Microsoft technologieën bezig was. Hierbij werkte hij al samen met Peter de Graaf, en de link met I4-YOU was dus snel gelegd.

De IT heeft hem altijd al wel geïnteresseerd, waarbij vooral het snijvlak tussen klantbeleving en technische inrichting tot zijn verbeelding spreekt. Daarbij zoekt hij graag de breedte op, van het ontwikkelen van apps tot websites tot integraties in SharePoint en Microsoft 365, waarbij de nadruk wel ligt op het gebruik van de zogenaamde clientside webtechnieken.

Leuk binnen I4-YOU vindt hij de mogelijkheid om, zolang het bijdraagt aan het belang van de klant, nieuwe technieken en mogelijkheden te onderzoeken en gebruiken.

Ik kan mijn creativiteit hier volledig in kwijt.

Verantwoordelijkheden en Expertises

SharePoint
90%
Microsoft 365
90%
Cordova
90%
Easy2Meet
90%
Windows Azure
90%
Power Automate
90%


Buiten I4-YOU

  • Getrouwd en vader van 2 kinderen
  • Surfer en motorrijder indien de tijd het toelaat
  • Lezer

In gesprek met ...


Developer met een bijzondere achtergrond
Voor Martin bij I4-YOU werkte, was hij parttime jongerenwerker en staflid binnen zijn kerk; mooi werk waar hij met plezier op terugkijkt. In die tijd maakte hij daarnaast ook websites voor bedrijven. Martin: “Uit die tijd kennen Peter de Graaf en ik elkaar: hij deed het consultant werk binnen onze VOF en ik deed het ontwerp en ontwikkelwerk. Op het moment dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, voelde het logisch om mij binnen I4-YOU verder te ontwikkelen.”

Het samengevoel maakt mijn werk leuk.


Echte oplossingen
Martin: “Binnen I4-YOU gebruik ik zowel mijn technische als mijn soft skills. Wij willen echte oplossingen voor een klant en met elkaar iets moois maken. Dan moet je begrijpen wat de eindgebruiker nodig heeft en goed kunnen samenwerken. Daarmee ga ik vervolgens concreet aan de slag.” Martin gebruikt hierbij zijn oog voor design en besteedt aandacht aan een goede user interface en een prettige user experience. “Ik word er enthousiast van als ik zie dat een klant uiteindelijk echt geholpen is. Daar doe ik het voor.”


Speelruimte en eigenaarschap
Martin: “Ik vind het prettig dat wij veel speelruimte krijgen binnen I4-YOU. Dat creëert vanzelf eigenaarschap: niet je eigen bureautje schoonvegen, maar de verantwoordelijkheid dragen. Die ruimte heb ik nodig om mijn werk goed te kunnen doen. Zo staan wij er overigens allemaal in. Mijn collega’s zijn authentieke mensen. Er is intern geen politiek gedoe en hebben wij het goed met elkaar.”

 

Gezinsman
In zijn vrije tijd leest Martin graag boeken en is actief voor de kerk, ook als spreker. Verder ligt zijn focus op zijn gezin. Martin: “Ik heb een zoon en een dochter; beiden in de basisschoolleeftijd. Zij zijn nu het belangrijkst. Wij doen veel samen, zoals knutselen, voetballen of trampolinespringen. Daarnaast gaan wij regelmatig dagjes uit naar bijvoorbeeld het bos, of het zwembad. Die kleine dingen zijn in feite de grote dingen binnen een gezin.”