Profielfoto Otmar van Driel

Otmar van Driel

Service Delivery Manager

Na jarenlang bij een hogeschool binnen het IT-serviceteam  te hebben gewerkt en in de rol van senior systeem- en netwerkbeheerder leiding te hebben gegeven aan support, medio 2020 overgestapt naar I4-YOU in de rol van Service Delivery Manager. Vanuit zijn kennis van de Microsoft stack en zijn grote ervaring met het afhandelen van service & supportvragen, weet Otmar wat er van hem wordt verwacht. Binnen I4-YOU is hij hét aanspreekpunt daarvoor en zorgt ervoor dat hij binnen de gemaakte (SLA-) afspraken kwalitatief hoogstaand wordt geleverd.

Otmar weet dat na de implementatie de ingebruikname van de gemaakte oplossing een feest moet zijn. Dat heeft alles te maken met tevreden gebruikers en de opvolging bij eventuele supportvragen. 'Met één been bij de klant en met het andere binnen I4-YOU en zo de verbinding makend om naar tevredenheid op te lossen' aldus Otmar.

Otmar is betrokken en houdt graag regelmatig contact over hoe het loopt en of er zaken beter kunnen. Daarbij maakt hij onderdeel uit van het projectteam en draagt zijn steentje bij om klantwensen bij het ontwikkelteam onder de aandacht te brengen.

Maar er is meer dan werken alleen en bij Otmar is dat zijn gezin en muziek schrijven, arrangeren maar ook zelf maken op cello of piano. 'Je  eigen muziek horen spelen door tientallen muzikanten is één van de mooiste ervaringen die er is'. Regelmatig speelt Otmar met zijn eigen christelijke band door het hele land. Naast musicus is Otmar technicus op het audiovisuele terrein.

Het is de toon die de muziek maakt.

Verantwoordelijkheden en Expertises

Service & Support
100%
ITIL4
100%
Microsoft 365
85%
Teams & SharePoint
90%
Klantgerichtheid
100%


Buiten I4-YOU

  • Getrouwd, vader van 3 kinderen.
  • Bandleider, pianist en cellist.
  • Audiovisuele projecten.