Peter de Graaf

Peter de Graaf

CEO

Peter is de oprichter en CEO van I4-YOU Business Solutions. Na een kortstondig avontuur als beroepsmilitair het bedrijfsleven ingerold en daarin carrière gemaakt om uiteindelijk als CIO in een corporate omgeving met alle facetten van IT bezig te zijn geweest. Na het wel zo'n beetje gezien te hebben voor zichzelf gestart, eerst als ZP'er, maar vanaf 2010 bouwend aan I4-YOU. “Vanuit mijn CIO-rol als afnemer van IT zag ik projecten falen omdat IT niet begreep wat de business wilde en omgekeerd wat er met IT mogelijk is. Dat moet anders kunnen, vandaar I4-YOU". In de beginjaren hield I4-YOU zich bezig met IT in de brede zin van het woord, maar sinds 2017 volledig richtend op wat nu Microsoft 365 heet. "Je kan niet overal goed in zijn en aangezien specialisme noodzakelijk is om je echt te kunnen onderscheiden, is de stap gezet om ons te focussen op de Microsoft 365 stack en daar binnen met name op samenwerken, case-/documentmanagement" en een aantal specifieke tools die het werken efficiënter maken.

Binnen I4-YOU houdt Peter zich primair bezig met externe contacten, planning en de verdere interne organisatie. "Samen met Huibert die zeer veel kennis en jarenlange ervaring heeft met de Microsoft stack laten wij met I4-YOU een ander geluid horen en maken wij het verschil door in oplossingen te denken. Inmiddels hebben wij een top-team waarmee wij elke uitdaging op onze kennis- en ervaringsgebieden succesvol aan kunnen!"

Binnen I4-YOU gaat het niet alleen om werken, maar ook om jezelf en anderen ontwikkelen. "Daarbij ondersteunen wij graag degenen die hulp nodig hebben, zich inzetten voor anderen of een ander maatschappelijk doel nastreven. Vanuit onze christelijke identiteit voelen wij dat als onze verantwoordelijkheid. Daarbij, delen met een ander maakt zoveel rijker!"

"Persoonlijk motto, uhmm ....; inmiddels behoorlijk wat oneliners waar ik mij wel in herken. Als ik er dan toch 1 moet kiezen dan wordt het 'Screw it, let's do it'. Het motto waarmee Richard Branson zaken op z'n kop zette en door een andere benadering het verschil maakte". Beetje recalcitrant, dat dan wel. Maar er altijd gericht om de dienstverlening top te laten zijn.

Screw it, let's do it.

Verantwoordelijkheden en Expertises

Algehele bedrijfsvoering
95%
Strategische samenwerking
95%
Ondernemingsstrategie
95%
Verandermanagement & gebruikersadoptie
95%
Legal
100%

Buiten I4-YOU

  • Getrouwd, vader van 3 kinderen en waarbij er inmiddels ook 3 kleinkinderen zijn.
  • Fervent watersporter, van kayak tot windsurfen en zeilen.
  • Cabrio rijden.
  • Wanneer niet op het water, dan in de tuin of in het huis aan 't klussen.