Rene Kok

René Kok

Service Delivery Medewerker

René is de eerste medewerker van I4-YOU die deze eeuw het levenslicht heeft gezien! De jongste telg dus binnen I4-YOU en sinds augustus binnen ons development team actief, waarin hij gaat bijdragen aan de doorontwikkeling van het door ons ontwikkelde Easy2Meet.

Na zijn diploma Applicatie & Mediaontwikkelaar te hebben behaald, besloten om door te gaan op HBO-niveau en de opleiding tot Software Engineer af te ronden. In duale vorm, zodat tegelijkertijd nog meer ervaring wordt opgedaan. De eerste webparts worden gemaakt en daar zullen er nog vele van volgen.Kortom vol aan de bak om volwaardig mee te draaien.

René heeft al de nodige algemene kennis in huis, maar is zeer gedreven om de ins & outs van het Microsoft framework te leren kennen. Heeft een frisse blik als het gaat om gebruikersbeleving, dit mede vanuit zijn opleiding in nieuwe media (o.m. inzet van video).

In de schaarse vrije tijd gaat René graag met vrienden op pad en ook houdt hij ervan om de bush in te duiken en fanatiek Airsoft te spelen.

IT oplossingen moeten mijns inziens snel te implementeren, intuïtief te gebruiken en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Verantwoordelijkheden en Expertises

Easy2Meet
50%
Webparts
50%
Microsoft 365
50%
SharePoint
70%

 

Buiten I4-YOU

  • Speelt graag een wedstrijd voetbal en volleybal
  • Met vrienden op pad en samen AirSoft en gamen
  • Muziek luisteren