Willemijn Noordermeer

Willemijn Noordermeer

Microsoft 365 Consultant

Willemijn is sinds 2016 werkzaam bij I4-YOU. Na een aantal jaar gewerkt te hebben in een functionele rol bij een zorgverzekeraar de overstap gemaakt naar I4-YOU en als Technisch Consultant aan de slag gegaan. Best een sprong in het diepe, maar nog geen dag spijt van gehad.

Door diverse klantprojecten de ins en outs van SharePoint goed leren kennen. Haar eerste SharePoint project was een behoorlijk migratietraject, daarna nog een aantal migraties van SharePoint On Premises naar SharePoint Online gedaan. Vastbijtend in de structuur van de bestaande omgeving en dan via scripting omzetten naar de nieuwe omgeving. Analyseren, inrichten/programmeren en doen. "Daar herken ik mij wel in; gewoon doen, en moet daar een rapportage bij komen, dan werk ik dat grondig en goed uit".

Binnen I4-YOU is er de kans om bezig te zijn met de steeds vernieuwende technieken uit de Microsoft stack, dit maakt het werk uitdagend en nooit saai. Binnen het I4-YOU-team is heel veel kennis aanwezig en dit wordt gedeeld met elkaar, zodat iedereen kan groeien.

Als ik iets doe, dan ga ik ervoor.

Verantwoordelijkheden en Expertises

Klantspecifieke projecten
90%
Migraties
90%
Microsoft 365
90%
SharePoint
90%
PowerApps
90%
Power Automate
90%

 

Buiten I4-YOU

  • Veel bezig met muziek, speelt cello en viool
  • Creatief met haaknaald en katoen
  • Sportief op het badmintonveld

In gesprek met ...

‘Iets met informatica’
Het was altijd een wens van Willemijn om ‘iets met informatica’ te doen. Om verschillende redenen koos ze toch voor de opleiding International Business & Management Studies. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en uiteindelijk werkt Willemijn met veel plezier als Technisch Consultant bij I4-YOU aan klantspecifieke projecten en migraties.

Ontwikkelen en verbeteren
Willemijn is altijd bezig. Als klein meisje speelde ze al cello en later ook viool. Ook sport ze al van jongs af aan op hoog niveau en is ze actief vrijwilliger bij de kerk. Opvallend is hoe ze zichzelf op alle gebieden altijd blijft ontwikkelen. Die verbeterdrang zie je ook terug in haar werk. 
Van junior tot expert
Willemijn: “Vanaf mijn eerste werkweek bij I4-YOU mocht ik direct meewerken aan grote en kleine projecten. Er was ruimte voor vragen en ik kon dingen uitproberen in de testomgeving. Dan leer je snel.” Willemijn ontwikkelde zich in rap tempo tot de Technisch Consultant die ze nu is. “Het leuke van Microsoft is dat je door de continue productontwikkelingen al snel dé expert kan worden op een bepaald deelgebied.”

Gezamenlijk doel
Willemijn: “Ik vind het prettig om in een team te werken. We overleggen vaak tussendoor hoe we iets aanpakken en wat voor deze klant de handigste oplossing is. We hebben het leuk samen, maar we kunnen ook hard werken. Uiteindelijk doen we het allemaal voor die tevreden klant. Zo staan we er allemaal in.”