Trainingen

Persoonlijke productiviteit en efficiënt samenwerken

Maurits en Peter

Werken met Microsoft 365

Microsoft 365 biedt een breed scala aan applicaties die jij kunt gebruiken om jouw dagelijks werk eenvoudiger en overzichtelijker te maken, met als ultiem doel om productiever en efficiënter te werken. Zowel voor jou als persoon als in samenwerkingsverband.

Hoe wij je daarbij kunnen helpen? Hands-on trainingen, verzorgd door één van onze enthousiaste trainers, van dat wat Microsoft 365 te bieden heeft!

Kies je training

Blog afbeelding (2)

MCT PNG versie

Microsoft Teams
Effectief en slim samenwerken
Doelgroep: Eindgebruikers

Microsoft Teams is dé tool om op afstand efficiënt samen te werken. Je hoeft namelijk niet met collega's, projectleden of andere externen in één kantoor samen te zitten. Teams is jullie virtuele ‘samenwerkruimte’. Wil je Teams leren kennen of Teams-expert worden? Dan ben je hier op de juiste plek.

In deze training leer je alles wat je nodig hebt om Microsoft Teams succesvol te gebruiken.

Blog afbeelding (1)-1

MCT PNG versie

SharePoint Basis
Maken, opslaan, zoeken, vinden
Doelgroep: Eindgebruikers

Sla je documenten op in de Cloud? Dan levert je veel voordelen op! Het delen van documenten, de razendsnelle zoekfunctie en een up-to-date versiegeschiedenis.

Maar SharePoint is veel meer dan alleen maar document opslag. Je kunt er een heel documentbeheer systeem van maken voor al je projecten. In deze training vertellen we je er alles over!

Blog afbeelding

MCT PNG versie

SharePoint Pro
Maken, opslaan, zoeken, vinden
Doelgroep: Functioneel beheerders

Ken je de basis van SharePoint al en wil je er graag nog meer uit halen?

In SharePoint kun je namelijk zoveel meer dan alleen documenten opslaag. Bijvoorbeeld (gezamenlijke) actielijsten maken, extra kolommen toevoegen voor meer informatie over documenten (en er agenda’s en contactpersonenlijsten op zetten) en nog heel veel meer.

Website afbeeldingen-1

MCT PNG versie

Productiever werken
OneDrive, OneNote, Planner ect. Doelgroep: Eindgebruikers

De Microsoft 365 product suite biedt een scala van tools die jou helpen om nog productiever te kunnen werken. Van to do & planner, naar OneDrive en OneNote. Maar welke tools zijn er nu precies en hoe kun je ze optimaal inzetten?

In deze training laten we je graag zien welke tools er zijn, hoe je deze kunt gebruiken en hoe je de tools kunt combineren voor optimaal gebruik.

Liever een training op maat?

Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op en wij kijken graag hoe we de
ideale training voor jouw organisatie kunnen samenstellen!

Hoe werkt het?

 

Inschrijving

Het inschrijven van een training kan zowel op open inschrijving als een aanvraag voor een bedrijf.

Aantal deelnemers

Bij een open inschrijving geld een maximum van max. 8. Bij een bedrijfsaanvraag minimaal 4, maximaal 8 personen.

Trainingsduur

Bij een open inschrijving zullen er 4 online sessies à 1,5 uur. Met een bedrijfsaanvraag zullen het 4 sessies à 2 uur zijn.

Extra's

Je krijgt handige tips en trucs om alles wat je hebt geleerd in de training ook toe te kunnen passen en uiteraard houden we je ook na de training op de hoogte. Daarnaast krijg je de highlights van de presentatie met eventuele video-opname.

Bijzonderheden

Bij een in company training wordt meer op eigen werkzaamheden ingezoomd. De input zijn de vragen die zelf worden ingebracht en die naast de algemene vaardigheden specifiek aan de orde komen.

ervaring van anderen

"Geen moeilijke zaken of ingewikkelde oplossingen, maar adequaat en makkelijk toepasbaar"

"Fijn dat er tijd voor je wordt genomen om je vraag gedegen te beantwoorden en te laten zien hoe het werkt. Heel open, transparant en toegankelijk. Ik heb nu veel meer vertrouwen wanneer ik bezig ben in het systeem." 

- Antonius Ziekenhuis

Willemijn videocall

Boek hier je training

Wil je een training boeken? Klik op de training die jij wilt boeken, vul je contactgegevens, voorkeursdatum + tijd in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de training te bevestigen en de agenda met je te bespreken!