Contact
Menu
Contact

Valo Idea Management

Geef medewerkers alle ruimte om hun innovatieve ideeën te ventileren, te delen en te laten beoordelen met en door elkaar. Laat iedereen binnen je organisatie zien wat er voor creatieve oplossingen worden bedacht en geef mensen de ruimte om hier iets van te vinden.

Plan een demo
Valo Idea Management
Video
Valo Idea Management
6 min

Wat is Valo Idea Management?

In Valo Idea Management leg je je ideeën niet alleen vast, maar deel je ze ook met je collega’s. Je geeft mensen bovendien de mogelijkheid om ideeën te “liken”, te becommentariëren en te beoordelen. Die informatie kan centraal worden weergegeven waardoor er op een speelse manier een gezond competitie-element kan worden ingebracht. Dit wordt gamification genoemd.

Idea Management als losse module

Uiteraard kan Valo Idea Management volledig geïntegreerd worden gebruikt met de Valo intranetoplossing. Maar de module kan ook als volledig zelfstandige oplossing worden ingezet.

two-ipads v2

Idea Management als Add-on

Het is ook mogelijk om Valo Idea Management volledig te gebruiken als add-on aan je bestaande Valo Intranet omgeving. U bepaalt wat het beste bij u past!

Idea Management voor uw
organisatie

Motiveer om ideeën te delen

Maak idea management leuk door de zogenoemde ideekaarten te rangschikken en de werknemersactiviteit te scoren. Motiveer je werknemers en laat ze beslissen wat het beste idee is.

Motiveer om ideeën te delen

Track ideeën en krijg inzichten

Leg inzichten effectief vast en creëer een sterke, collaboratieve werkplek door een platform aan te bieden om ideeën te delen en te koesteren. Geef een stem aan iedereen in uw organisatie.

inzicht

Sluit naadloos aan op uw intranet

Zorg er voor dat de idea management tool geen eiland van informatie wordt in uw digitale werkplek. Geef de nieuwste of populairste ideeën weer op de voorpagina van uw intranet met behulp van het webonderdeel Topideeën.

sluit aan op intranet

Veelgestelde vragen over Valo

Download gratis eBook

Valo Modern Intranet

Valo-E-Book