Contact
Menu
Contact

Valo Teamwork

Breng al je Office 365 samenwerkingstools (One Drive, Planner, Teams, SharePoint en Conversations) samen in één overzichtelijk dashboard. Hierin krijg je niet alleen een helder overzicht van alle teams waar jezelf deel van uitmaakt, je kunt ook zoeken naar andere teams in de organisatie en jezelf hierin uitnodigen

Plan een demo
Valo Teamwork
Video
Valo Teamwork
7 min

Wat is Valo Teamwork?

Het beheer van meerdere werkruimten en hulpprogramma's kan uitputtend zijn. Valo Teamwork brengt alles samen in één weergave en laat beheerders volledige controle hebben over de levenscyclus van de werkruimte.

Teamwork als losse module

Uiteraard kan Valo Teamwork volledig geïntegreerd worden gebruikt met de Valo intranetoplossing. Maar de module kan ook als volledig zelfstandige oplossing worden ingezet, bijvoorbeeld als zelfstandige projectoplossing.

valo teamwork

Teamwork als Add-on

Het is ook mogelijk om Valo Teamwork volledig te gebruiken als add-on aan je bestaande Valo Intranet omgeving. U bepaalt wat het beste bij u past!

Valo Teamwork brengt al
uw samenwerkingstools samen

Één Dashboard voor alles

Organiseer uw groepen in één weergave en open snel de samenwerkingshulpmiddelen van elk team. Gebruik de zoekfunctie om eenvoudig documenten en discussies te vinden.

dashboard valo teamwork

Beheer uw Workspaces

Teamwork maakt het proces van bestellen, goedkeuren en beheren van werkruimten eenvoudig.

tour-teamwork-grouplifecycle-1

Maak uw eigen templates

Maak uw eigen site templates met aangepaste voorpagina, bibliotheken en metadata zonder het gebruik van code, met behulp van het industriestandaard PnP Templates-framework.

templates valo teamwork

Veelgestelde vragen over Valo

Download gratis eBook

Valo Modern Intranet

Valo-E-Book