WorkPoint Document & Case Management

Slim, eenvoudig en veilig documentbeheer
binnen Microsoft 365.
Met deze oplossing organiseer, beheer en bewaak je op een eenvoudige manier jouw documentenstroom. Naast het simpelweg goed organiseren kun je tal van slimme functionaliteiten toevoegen. Op deze wijze processen geeft je grip op projecten en helpt je zaakgericht werken. En dat volledig geïntegreerd binnen Microsoft 365.

Plan een demo
Workpoint & Grundfos - video - still
Video
New WorkPoint case management system at Grundfos
2 min
"SharePoint en Teams zijn niet meer weg te denken als het om efficiënt samenwerken gaat. Onze oplossing is gebaseerd op WorkPoint en voegt tal van handige zaken toe aan SharePoint. Het maakt slim gebruik van de Microsoft 365 componenten en sluit naadloos daarop aan."
Huibert-Jan
Huibert de Hek
Directeur Operations & Senior Business Consultant I4-YOU
laptop

3 redenen waarom klanten kiezen voor WorkPoint

Kwaliteit en efficiency door grip op werkprocessen

De software geeft je structuur en duidelijkheid in wat, van wie en op welk moment wordt verwacht bij een document of binnen een proces. Als je dat wilt, kun je notificaties instellen om je hieraan te herinneren. Dit resulteert in minder fouten en een grotere kans dat gewenste acties daadwerkelijk op het juiste moment plaatsvinden.

Daarnaast zijn er ook acties waarbij de software taken voor je uit handen neemt. Zoals bijvoorbeeld het automatisch toekennen van dossiernummers of het verwijderen van documenten bij verjaring van vertrouwelijke gegevens. WorkPoint zit bomvol met dit soort slimme functionaliteiten om je werkprocessen te optimaliseren.

Vloeiend en doelmatig werken met native Microsoft 365 oplossing

WorkPoint is een toevoeging op SharePoint en sluit perfect aan op bijvoorbeeld Microsoft Word, Teams, Outlook en Flow. Door slimme koppelingen blijkt dit in de praktijk een groot voordeel, omdat je niet iedere keer programma’s hoeft op te starten. Je beheert je projecten en documentstromen vanuit 1 omgeving.

Zo kun je bijvoorbeeld vanuit WorkPoint - via een button - een document direct in Word openen of de bijlage van een e-mail toevoegen aan een case of project. Deze vloeiende manier van werken is efficiënter. Daarnaast werkt het rustiger, omdat je als gebruiker van de software niet hoeft te schakelen tussen schermen en programma’s.

Vlot ingericht en eigen beheer mogelijk

Doordat het een modulair systeem is, verloopt het inrichten van jouw klantspecifieke omgeving vlot en soepel. Hierdoor kun je al snel profiteren van deze bedrijfsoplossing en blijven de ontwikkelkosten laag. Afhankelijk van het softwarepakket heb je als zakelijke Microsoft 365 gebruiker de applicatie zelfs al - latent - in huis. Ook dat draagt bij aan een rimpelloze implementatie.

En heb je als organisatie voldoende IT-kennis in huis, dan kun je jouw omgeving zelf beheren. Door de gebruiksvriendelijke interface en de logische opbouw heb je hiervoor in principe geen externe partij meer nodig.

Wil je weten hoe je onze document & case management oplossing kunt inzetten in jouw organisatie, neem contact op of plan een demo in.

Plan een demo

Enkele voordelen van
werken met WorkPoint

Tijdsbesparing en kostenefficiënt

Standaard werkprocessen automatiseren, zorgt voor tijdswinst en geldbesparing.

Gebruik op al je devices

Werkt zowel op de pc, tablet als op je mobiele telefoon.

 

Microsoft 365 veiligheid

Houd grip op je data: documenten worden veilig opgeslagen in jouw eigen Microsoft 365-omgeving.

Kwaliteitsbewaking

Minder fouten door het automatiseren van standaard processen.

Naadloze integratie Microsoft 365

Gebruik de functionaliteiten van Word, Excel, Outlook, Teams, Flow en alle andere Microsoft 365 applicaties.

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig werken door een overzichtelijk menu en een intuïtieve interface. 

Toekomstbestendig

De software wordt continu doorontwikkeld. Daarmee ben je ervan verzekerd dat de functionaliteit up-to-date blijft en aansluit bij de laatste ontwikkelingen vanuit Microsoft.

Krachtige template

Met een paar klikken selecteer je de juiste template, zodat de huisstijl voor alle stukken gewaarborgd blijft.

Mail toevoegen aan project

Met één enkele klik sleep je binnenkomende mail in het betreffende projectdossier.

Onze specialisten denken met je mee

I4-YOU heeft meerdere specialisten in huis die graag meedenken over het automatiseren van je werkprocessen en werkstromen. We hebben veel praktijkervaring opgedaan in diverse klantprojecten waarbij WorkPoint centraal stond.

Neem contact met op ons voor meer info, of plan een demo in.

Plan een demo