WorkPoint

WorkPoint opent volledig het potentieel van SharePoint Online en Office 365 door het optimaliseren van processen voor het beheer van projecten, cases, documenten, e-mails en contracten met vooraf gedefinieerde en gemakkelijk geïmplementeerde bedrijfsoplossingen bovenop het Microsoft-platform. 

Plan een demo
WorkPoint video
Video
WorkPoint: Completing SharePoint
2 min
"I4-YOU als samenwerkingspartner: "betrouwbaar en specialisitisch"
Michel van Zandvoort Fujitsu
Michel van Zandvoort
Managing Consultant bij Fujitsu
Fujitsu

3 redenen om te kiezen voor WorkPoint

Vaak vergen bedrijfskritische oplossingen op SharePoint veel aanpassingen om het volledig voordeel te behalen. WorkPoint is kant-en-klaar, waardoor het gemakkelijk en snel is om volledig te profiteren van SharePoint in Office 365. 

1. Minimaliseer development risico

WorkPoint 365 maakt het eenvoudig om snel modulaire oplossingen te bouwen. Oplossingen zijn al in de basis voor een behoorlijk deel voorgeconfigureerd, zodat dit vanaf het begin de meeste van uw wensen en behoeften afdekt, zonder development of codering. Valo intranet bied je écht alles op dit vlak!

2. Future-proof business solution

WorkPoint 365 structureert gegevens via SharePoint en integreert met Office 365 - bijvoorbeeld Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Als gevolg hiervan ontvang je een naadloze en toekomstbestendige cloud-oplossing op het Microsoft-platform. 

3. Hoge mate van Governance

Samen met de geautomatiseerde classificatie en de overerving van data is toezicht en controle een zekerheid. WorkPoint 365 biedt geavanceerde functies zoals multisiteverzameling, ondersteuning van de vraag naar zeer grote datapools en maakt het mogelijk om WorkPoint 365 te schalen voor een bedrijfsoplossing.

De WorkPoint oplossingen

SharePoint als basis

SharePoint een prachtig product, maar het kan ingewikkeld zijn om zaken overzichtelijk te maken en te houden binnen complexere SharePoint omgevingen. Dit kunt u voorkomen met WorkPoint.

Case management

Hoe houd je zaken als documentstromen en e-mail overzichtelijk en inzichtelijk binnen SharePoint? Digitaal documentbeheer binnen de organisatie gaat veel verder dan simpelweg het plaatsen van een document in het juiste mapje.

Project management

Beheer, én bewaak, al je project-gerelateerde processen vanuit één centraal punt. Volg en stuur projecten stap voor stap van initiatie tot evaluatie

WorkPoint Express

Handel meer dan 80% van je dagelijkse SharePoint taken en routines af in je Office 365 applicaties als Outlook, Word, Excel en PowerPoint. 

Workpoint mobile
Plan een demo

WorkPoint oplossingen in detail

Automatiseren van processen in WorkPoint

Bij documentbeheer hebben wij het eigenlijk al snel over het automatiseren van werkprocessen. Over het verkrijgen van inzicht in wat van wie wordt verwacht m.b.t. een document. Over acties die zijn vereist en over de controle of die acties ook daadwerkelijk -op tijd- worden uitgevoerd. Goed ingerichte werkprocessen leiden niet alleen tot verhoging van de efficiency; ook de kans op fouten of het uitblijven van gewenste acties neemt sterk af.

I4-YOU biedt de oplossing in de vorm van WorkPoint

  • je een flexibele SharePointomgeving tot je beschikking krijgt, waarbinnen zaakgerichte documenten eenvoudig vindbaar zijn in één portaal. Uiteraard alleen beschikbaar voor iedereen die over de juiste rechten beschikt;
  • klanten, belanghebbenden (stakeholders), informatie, documenten en masterdata automatisch aan een zaak kunnen worden gekoppeld;
  • samenwerken in, en delen van, documenten een stuk eenvoudiger wordt;
  • je zeker weet dat versiebeheer en compliance binnen de administratieve omgeving prima geregeld zijn;
  • je de beschikking krijgt over een helder, overzichtelijk dashboard met relevante zaak-informatie
laptop

Procesbewaking

Onze oplossing zorgt ervoor, dat een projectfase niet kan worden gestart voordat alle taken in een voorgaande fase volledig zijn afgewikkeld en aan alle eisen en voorwaarden voor de volgende fase is voldaan. Projectmanagement stelt eisen aan de administratieve omgeving. Risicomanagement, kwaliteitsbewaking en procesvoortgang worden op basis van templates in goede banen geleid.

Project Document Management

Ook in Project Document Management wordt voorzien. Zo worden documenten automatisch voorzien van de juiste metatags (kenmerken). Op basis van Gate Control wordt het extern delen en opslaan van documenten in de juiste, en bovenal veilige, banen geleid.

WorkPoint video
Video
WorkPoint 365 Project Management
2 min

Archiveer al je e-mail in WorkPoint Express

Met WorkPoint Express heb je de mogelijkheid om al je e-mailberichten, bijlagen en documenten rechtstreeks vanuit Outlook op te slaan en te structureren in SharePoint. Je krijgt binnen Outlook een extra venster waarin de SharePoint-omgeving in de bekende mapstructuur wordt weergegeven. Vervolgens is het eenvoudig een kwestie van het verslepen van je mailbericht of document naar de gewenste map. Daarmee is de mailinformatie niet alleen terug te vinden in je eigen mailbox, maar komt deze tevens beschikbaar voor iedereen die binnen de organisatie is gerechtigd om hier toegang toe te krijgen. Het systeem komt zelf met slimme archiveersuggesties (bedrijfsnaam, zaak of project) op basis van o.a. informatie van de afzender.

I4-YOU biedt hiermee een oplossing waarmee:

  • je op een bijzonder eenvoudige manier je -e-mails en bijlages in SharePoint kunt archiveren op basis van “drag and drop”;
  • je tevens de mogelijkheid hebt om nieuwe documenten aan te maken, documenten te verwijderen, te verplaatsen en te onderhouden in SharePoint zonder Outlook te hoeven verlaten;
  • je de beschikking krijgt over een intuïtieve zoekfunctie waarmee je jezelf uren zoektijd in je mailbox kunt besparen;
  • je eenvoudig en snel een overzicht krijgt van al je contacten, bedrijven, taken en projecten binnen WorkPoint 365 (in combinatie met WorkPoint Express Enterprise en WorkPoint 365);
  • e-mailberichten -maar ook taken en gesprekken- automatisch kunnen worden gelogd/gearchiveerd zodat deze door collega’s kunnen worden afgehandeld tijdens eventuele afwezigheid.
workpoint express

Download gratis eBook

WorkPoint - Vertical Business Solutions

Ebook front workpoint